Vi tilbyder en vifte af aktiviteter, som på forskellig måde hjælper den enkelte kvinde til at udvikle sig som mor, kvinde og medborger. Det er gratis at benytte husets aktiviteter.

 

Kvindehuset tilbyder både faste ugentlige aktiviteter og særlige arrangementer, udflugter og events. Informationer om vores tilbud finder du herunder og i vores aktivitetskalender på forsiden.

Vil du gerne løbende kunne følge med i, hvad der sker i Kvindehuset, så er du velkommen til at følge os på facebook


Debat og oplæg: Oplæg og debat om relevante og aktuelle samfundsmæssige temaer.

Danskundervisning: Samarbejde med FO-Aarhus med støtte fra Folkeoplysningsloven. Der tilbydes danskundervisning på to niveauer. Derudover er der danskundervisning for absolut begyndere.

Motionshold: Undervisning i forskellige former for bevægelse og afspænding, hvor der tages individuelle hensyn. Tilbuddet sker i samarbejde med FO-Aarhus med støtte fra Folkeoplysningsloven.

Mandagsklub: Der er fokus på socialt samvær og det gode liv samt introduktion til eksisterende tilbud i Aarhus Kommune.

Computer: Der undervises i brug af computer. Undervisningen foregår både individuelt og i grupper

Lektiehjælp: Tilbud til kvinder under uddannelse hver søndag fra kl. 10-12. Derudover tilbydes individuelle aftaler.      
                                                                                                                                                                                                                             

Cykelkursus: Mulighed for at lære at cykle.

Barselscafe: Onsdag formiddag tilbyder Kvindehuset en særlig mødregruppe, hvor man mødes med andre kvinder. Der både er mulighed for at lære mere dansk, få støtte af sundhedsfaglige personer og blive en del af et inkluderende fællesskab.


Socialfaglig hjælp: Kvindehuset tilbyder hjælp fra socialrådgivere, socialrådgiverstuderende og en psykolog. Rådgiverne har tavshedspligt og tilbyder personlige samtaler samt hjælp til udfyldning af papirer fra kommunen. For info, kontakt Piruza Ali på 5143 6715.