Vi tilbyder en vifte af aktiviteter, som på forskellig måde hjælper den enkelte kvinde til at udvikle sig som mor, kvinde og medborger. Det er gratis at benytte husets aktiviteter.

 

Kvindehuset tilbyder både faste ugentlige aktiviteter og særlige arrangementer, udflugter og events. Informationer om vores tilbud finder du herunder og i vores aktivitetskalender på forsiden.

Vil du gerne løbende kunne følge med i, hvad der sker i Kvindehuset, så er du velkommen til at følge os på facebook


Samfundsfag

Oplæg og debat om relevante og aktuelle samfundsmæssige temaer.

Danskundervisning

Samarbejde med FO-Aarhus med støtte fra Folkeoplysningsloven. Der tilbydes danskundervisning på to niveauer. Derudover er der danskundervisning for absolut begyndere.

Motionshold

Undervisning i forskellige former for bevægelse og afspænding, hvor der tages individuelle hensyn. Tilbuddet sker i samarbejde med         FO-Aarhus med støtte fra Folkeoplysningsloven.

Ældreklubben

Tilbud til kvinder over 55 år. Der er fokus på socialt samvær og det gode ældreliv samt introduktion til eksisterende ældretilbud i Aarhus Kommune.

Computer

Der undervises i brug af computer. Undervisningen foregår både individuelt og i grupper.

Lektiehjælp

 

Cykelkursus

Barselscafe

Tilbud til kvinder under uddannelse hver søndag fra kl. 10-12. Derudover tilbydes individuelle aftaler.                                                               
For info kontakt Tenna på 28743367                                                                                                                                                                                                                      

Mulighed for at lære at cykle.

Hver onsdag formiddag tilbyder Kvindehuset en særlig mødregruppe, hvor man mødes med andre kvinder. Der både er mulighed for at tale sit eget sprog, lære mere dansk og få støtte af sundhedsfaglige personer.


Socialfaglig hjælp

Kvindehuset tilbyder hjælp fra socialrådgivere, socialrådgiverstuderende og en psykolog. Rådgiverne har tavshedspligt og tilbyder personlige samtaler samt hjælp til udfyldning af papirer fra kommunen. For info, kontakt Piruza Ali på 5143 6715.