kvindehusets bestyrelse består af 7 ulønnede medlemmer plus to suppleanter, som mødes efter behov. medlemmerne vælges for en to-årig periode på kvindehusets årlige generalforsamling.

 
 

Kvindehuset favner alle aldre og nationaliteter. Her kan kvinder mødes og venskaber opstå på tværs af alder og oprindelse. Og her kan man lære nyt såvel om sig selv som om det samfund, der kan være mange grunde til, at man er landet i. For ikke så få har Kvindehuset betydet den forskel, der har gjort, at de efter mere end et tiår i Danmark er begyndt at færdes hjemmevant i deres bys gader og har taget dens institutioner og kulturtilbud til sig. "Min fars hus" kalder en ung kvinde Kvindehuset. Det er blevet familie - også for hendes børn.

"Kvindehuset hjælper kvinder med at komme frem i verden", lyder det fra en kvinde. Ja, for det er ofte sådan i Kvindehuset, at en kvinde starter som bruger, men derpå bliver frivillig, tager ansvar og vokser derved.

Måske vokser man ligefrem ud af Kvindehuset, får uddannelse og arbejde, og har ikke så meget tid til det gamle Kvindehus - så er også det en glæde: for os, for kvinden selv, hendes familie og samfundet generelt. 

I Kvindehuset er der plads til at lære af hinanden og til at vokse. Vi kan slet ikke lade være, hverken brugere, ansatte eller frivillige, og vi bliver glade af det. Hvad mere kan man forlange?Purnima Ericsen, formand

Rosita.jpg

Rosita Ahmadian.                

rosita2020@gmail.com

Telefon: 4081 0435


Pari Sabuki

parisabuki@gmail.com

Telefon: 2028 4202


helle3a2.jpg

Helle Dybdal Jensen, Kasserer

helledybdal@gmail.com

Telefon: 4019 6123Liselotte.png

Bodil Pedersen

bodilp@stofanet.dk


Foto følger                         

Zulfizar Akhmedova           

                                                zulfizar_7@yahoo.com  

             


FullSizeRender3 - KMK 2.jpg

Karen Marie Kristensen

karenmariemk@gmail.com

Telefon: 2049 5985