Fællesskab er et nøgleord i kvindehuset. anerkendelse og social inklusion er forudsætninger for et værdigt liv.

 
 

I Kvindehuset prioriterer vi fællesskabet højt. Kvindehusets rammer står for tryghed og accept og tilbyder et socialt netværk, som betyder meget for den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Mange af kvinderne kalder Kvindehuset 'deres andet hjem'. Deres engagement i huset afspejler dette særlige, nære forhold og er med til at skabe husets sjæl og varme. Det handler om at være en del af noget større - at være en del af et meningsfuldt fællesskab.

Læs mere herunder.

AG18854.jpg

Mandagsklub: mandag kl. 10.00-12.00
I mandagsklubben er der fokus på samvær og fællesskab. Derudover vil der ind i mellem være oplæg fra både husets kvinder og kvinder ude fra, der fortæller om alt fra sundhed til samfund.

Højtidsfester og markeringer:
Kvindehuset gør meget ud af at fejre højtider som jul, nytår, ramadan og meget andet. Lever man et isoleret liv, eller har man sin familie langt borte, har man få eller ingen muligheder for at fejre højtidsfester med andre. Kvindehuset arrangerer højtidsfester og har igennem de sidste mange år opbygget egne gode traditioner - blandt andet en årlig sommerfest.

Udflugter og ture:
Vi tilbyder jævnligt udflugter og ture for husets kvinder. Der kan være tale om endagsture til nære og fjernere mål, såsom Aarhus by, Himmelbjerget, København. Med jævne mellemrum tilbyder vi ture med overnatning, f.eks. i Saxild og ved Rude Strand.